Skip to content
Procurement notice

Загальне повідомлення про закупівлі за рахунок коштів бюджету МОЗ України 2021 року / /

Закупівля лікарських засобів, виробів медичного призначення та реагентів для Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України.

Компанію «Crown Agents Ltd» було призначено Міністерством охорони здоров’я України для проведення закупівлі лікарських засобів та виробів медичного призначення за 8 переліченими нижче напрямами закупівлі. Ця закупівля проводитиметься згідно з Постановою № 132 Кабінету Міністрів України «Деякі питання закупівлі лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуються у 2021 році» від 17 лютого 2021 року.
Напрям 2: Тести, витратні матеріали для діагностики туберкульозу
Напрям 3: Імунобіологічні препарати для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів та медичні вироби
Напрям 4: Медикаменти для дітей, хворих на нанізм різного походження
Напрям 5: Медичні вироби для громадян, які страждають на бульозний епідермоліз
Напрям 6: Медикаменти для хворих у до- та післяопераційний період з трансплантації
Напрям 7: Витратні матеріали для визначення рівня глюкози в крові, глікованого гемоглобіну
Напрям 8: Лікарські засоби для дітей, хворих на розлади психіки та поведінки
Напрям 9: Ендопротези і набори для імплантації

Процес закупівлі за кожним Напрямом буде оголошуватися щойно ми отримаємо повні вимоги від Міністерства охорони здоров’я України.
Компанія «Crown Agents» звертається до виробників, постачальників і дистриб’юторів із запитом невідкладно зареєструвати свою зацікавленість у закупівлі.
Виробникам, постачальникам та дистриб’юторам слід звернутися із підтвердженням своєї зацікавленості в запрошенні на тендер за наступною адресою електронної пошти: Anastasia.Rudnystska@crownagents.co.uk.
Відповідний лист повинен містити наступну інформацію:
Напрям (та його частина, якщо такі є)
Назва компанії
Адреса компанії
Контактні дані (телефон, електронна пошта, тощо)
Контактна особа
Виробник/дистриб’ютор – прохання зазначити
Від усіх потенційних учасників закупівлі вимагається заповнити Анкету ділових партнерів компанії «Crown Agents». Для попереднього ознайомлення з документами анкети прохання перейти за наступним посиланням: https://www.crownagents.com/procurement/ukraine-procurement/

Крістін Джексон
Директор Проекту
28 травня 2021 року