Skip to content
Procurement notice

Повідомлення про закупівлю №3 для 2018 року Бюджет МОЗ /

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАКУПІВЕЛЬ

ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА ВИРОБІВ МЕДИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ № 683 «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПЕРЕЛІКУ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА МЕДИЧНИХ ВИРОБІВ, ЯКІ ЗАКУПОВУЮТЬСЯ НА ПІДСТАВІ УГОД ЩОДО ЗАКУПІВЛІ ІЗ СПЕЦІАЛІЗОВАНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗАКУПІВЛІ ЗА НАПРЯМАМИ ВИКОРИСТАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ У 2018 РОЦІ ЗА ПРОГРАМОЮ «ЗАБЕЗПНЯ МЕДИЧНИХ ЗАХОДІВ ОКРЕМИХ ДЕРЖАВНИХ ПРОГРАМ ТА КОМПЛЕКСНИХ ЗАХОДІВ ПРОГРАМНОГО ХАРАКТЕРУ» ВІД  29 СЕРПНЯ 2018 РОКУ.

Компанія «Crown Agents Ltd» була призначена Міністерством охорони здоров’я України для проведення закупівлі, доставки та розповсюдження продуктів, яких потребують у рамках виконання наступних напрямів:

Напрям XXVIII «Закупівля медикаментів та медичних виробів для дитячого діалізу»;

Напрям XXIV «Закупівля медичних виробів для громадян, які страждають на ідиопатичну сімейну дистонію»;

Компанія «Crown Agents» очікує від виробників, постачальників та дистриб’юторів товарів за вказаними напрямами, які не зареєструвались, і/або подавали свої пропозиції за напрямами закупівель 2017 року, невідкладної реєстрації своєї зацікавленості.

Процес закупівель розпочнеться з 12го вересня 2018 року, включаючи 1-3 тижні подачі заявок.

Усім зацікавленим виробникам, постачальникам та дистриб’юторам прохання підтвердити свою зацікавленість у запрошенні на тендер електронним листом за наступною адресою: mike.thaw@crownagents.co.uk. У такому листі слід подати наступну інформацію:
Напрям закупівель

Назва компанії
Адреса компанії
Контактні дані (телефон, електронна пошта, тощо)
Контактна особа
Виробник / Дистриб’ютор – прохання зазначити

Реєстрація триватиме до оголошення Запиту на пропозиції/Запрошення на тендер.

Процеси закупівель вимагають від усіх учасників тендеру заповнити Анкету бізнес-партнера компанії «Crown Agents». Для попереднього ознайомлення з даним документом, його можна завантажити за наступною адресою: http://www.crownagents.com/suppliers/supplier-downloads.

Крістін Джексон

Директор Проекту

05 вересня 2018 року