Skip to content
Procurement notice

Загальне повідомлення про закупівлі за рахунок коштів бюджету МОЗ 2018 року /

ЗАГАЛЬНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАКУПІВЛЮ ВИТРАТНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУ.

Компанію «Crown Agents Ltd» було призначено Міністерством охорони здоров’я України для проведення закупівлі, доставки й розповсюдження продукції, необхідної за Напрямом XXXII «Закупівля витратних матеріалів для перитонеального діалізу». Це повторний запуск тендеру оголошеного ще 27 квітня 2018 року. Значення позицій, їх кількості та груп для певних товарів було поновлено та доповнено.

Компанія «Crown Agents» звертається до виробників, постачальників і дистриб’юторів витратних матеріалів для перитонеального діалізу невідкладно зареєструвати свою зацікавленість у закупівлі.

Виробникам, постачальникам та дистриб’юторам слід звернутися із підтвердженням своєї зацікавленості в запрошенні на тендер за наступною адресою електронної пошти: mike.thaw@crownagents.co.uk.
Відповідний лист повинен містити наступну інформацію:
Номер і назва напряму
Назва компанії
Адреса компанії
Контактні дані (телефон, електронна пошта, тощо)
Контактна особа
Виробник/дистриб’ютор – прохання зазначити

Реєстрація лишатиметься відкритою до виходу Запрошення на тендер або Запиту пропозицій.

Від усіх потенційних учасників закупівлі вимагається заповнити Анкету ділових партнерів компанії «Crown Agents». Для попереднього ознайомлення з документами анкети прохання перейти за наступним посиланням: https://www.crownagents.com/procurement/ukraine-procurement/

Крістін Джексон
Директор Проекту
12 грудня 2018 р.